OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 01.01.2025 – 05.01.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.

Proszę zapoznać się z regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Styczeń 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 21 X 5,00 zł = 105,00 zł

nauczyciele 21 X 10,00 zł = 210,00 zł

dla klas 1-8 21 x 5 zł = 105 zł

JADŁOSPIS  – Styczeń 2025  (20.01.2025 – 24.01.2025)

Poniedziałek 20.01.2025

Makaron kokardka z tuńczykiem, szpinakiem i pomidorami suszonymi i czosnkiem300g(mąka pszenna, tuńczyk, szpinak, pomidory suszone, olej, sól, przyprawy),pomidor ze szczypiorkiem 50g(pomidor ,szczypior, sól przyprawy)sok naturalny100% jabłko-gruszka 200ml,baton zbożowy flips truskawkowy o obniżonej zawartości cukru 25g(mąka pszenna, kukurydziana, ryżowa, cukier, odtłuszczone mleko, może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy),banan 200g

Wtorek 21.01.2025

Zupa jarzynowa z ziemniakami z warzywami z natką pietruszki350g(udziec indyk, kalafior ,brokuł, mąka pszenna, ziemniaki ,czosnek, marchew, pietruszka, seler, por ,cebula, śmietana18%, olej ,sól, przyprawy)bułka pszenna z serem żółtym 50g(mąka pszenna, ser żółty, mleko) ,jabłko 150g

Środa 22.01.2025

Gulasz z karczku wieprzowego200g,(wieprzowina, cebula, papryka , mąka pszenna ,sól, przyprawy, olej rzepakowy),kasza jęczmienna perłowa 100g,(jęczmień, sól)surówka z sałaty lodowej, marchwi, ogórka kiszonego z sosem jogurtowo-majonezowym 100g(marchew, sałata lodowa, ogórek kiszony ,jogurt naturalny mleko ,majonez, sól ,cukier ,przyprawy),kompot z czerwonej porzeczki z jabłkiem 200ml(czerwona porzeczka , jabłko ,cukier) mandarynka 100g

Czwartek 23.01.2025

Rosół z makaronem z warzywami z natką pietruszki 350g(indyk udziec ,kurczak, wołowina ,makaron, mąka pszenna, lubczyk ,czosnek, marchew, pietruszka, seler, por ,cebula ,sól, przyprawy , paluch pszenny 50g (mąka pszenna ,sól ),jogurt fantazja z płatkami zbożowymi 150g(mleko, mleko odtłuszczone ,śmietanka, żywe kultury bakterii ,płatki zbożowe, kukurydziane, pszenne, ryżowe, kakao)

Piątek 24.01.2025

Pierogi z mięsem 300g (mięso wieprzowe, mąka pszenna, jaja, olej rzepakowy sól), surówka z marchwii z ananasem i oliwą z oliwek 50g (marchew, ananas ,oliwa z oliwek)kompot z truskawek (truskawki, cukier) 200ml ,jabłko 150g

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.