OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 1.05.2025 – 05.05.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.
i szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Maj 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 20 X 5,00 zł = 100 zł

nauczyciele 17 X 10,00 zł = 170,00 zł

dla klas 1-8 17 x 5 zł = 85 zł

01.05-02.05.2025 – Święto Pracy i dzień wolny od zajęć dydaktycznych

13.05-15.05.2025 – egzaminy ośmioklasistów dni wolne od zajęć dydaktycznych dla klas 1-7 ,w tym czasie dzieci z klasy 0A będą miały zajęcia i mogą korzystać z obiadów.

JADŁOSPIS  – Maj 2025  (05.05.2025 – 09.05.2025)

Poniedziałek 05.05.2025

Zupa meksykańska i ziemniakami warzywami i natką pietruszki na wieprzowinie mielonej (wieprzowina z łopatki mielona, ziemniaki, marchew, pietruszka, por, cebula, natka pietruszki, kukurydza, fasola czerwona, seler, mąka pszenna, sól kłodawska, przyprawy) 350ml chleb tradycyjny, bułka gryzka, chleb żytni, chleb staropolski pszenno-żytni 50g, (mąka pszenna, mąka żytnia) jabłko 150g

Wtorek 06.05.2025

Gulasz z indyka 70g z warzywami i papryką 200g , (filet indyk, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, papryka, mąka pszenna, sól, przyprawy) duszony kasza pęczak 100g (jęczmień) mix sałat, rzodkiewka, szczypior, z sosem koperkowo-ziołowym z olejem50g Kompot z truskawek 200ml, banan 200g

Środa 07.05.2025

Zupa pomidorowa z ryżem z natką pietruszki na kurczaku 350ml (kurczak świeży, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, natka pietruszki, ryż, passata pomidorowa, śmietana 18%, sól, przyprawy), jogurt naturalny BIO z jagodami 140g (mleko BIO, mleko zagęszczone, jagody BIO13%,cukier trzcinowy BIO, śmietanka BIO żywe kultury bakterii jogurtowych)

Czwartek 08.05.2025

Makaron kokardki (100g) ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i czosnkiem i filetem z kurczaka ze śmietaną18% 200g (mąka pszenna, śmietana18%) gotowany mizeria 100g (ogórek świeży, koper świeży, jogurt naturalny, sól, przyprawy)kompot z czarnej porzeczki i jabłek 200ml (czarna porzeczka, jabłko, cukier), mandarynka 100g

Piątek 09.05.2025

Filet z morszczuka panierowany 100g (ryba, bułka tarta, jaja, mąka pszenna, olej rzepakowy sól, przyprawy), ziemniaki 200g (ziemniaki, sól), surówka z kapusty kiszonej, marchwi, jabłka, cebuli z olejem z natką pietruszki z oliwą z oliwek 100g, melisa z miodem i cytryną 200ml (melisa, miód, cytryna).

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.