INFORMACJA ŻYWIENIOWA DOTYCZĄCA DEKLARACJI  NA SPOŻYWANIE OBIADÓW I ODPISÓW ZA OBIADY 

 Podstawą do wydawania obiadów jest wypełniona deklaracja obiadowa. Rodzic/opiekun wypełnia oświadczenie, że jego dziecko będzie w roku szkolnym 2023/2024 spożywać obiady i na tej podstawie dziecko jest liczone do posiłków. W razie rezygnacji z obiadów należy powiadomić intendenta lub sekretariat szkoły. 

 W przypadku nieobecności ucznia lub nauczyciela można dokonać odpisu opłaty za obiady. Warunkiem niezbędnym do dokonania odpisu jest zgłoszenie do sekretariatu lub intendentce faktu nieobecności w dniu poprzedzającym obiad lub danego dnia rano do godz. 8.30 (przynajmniej 3 dni z powodu choroby lub innej nieobecności). Zwroty będą realizowane na konto rodzica lub opiekuna pod koniec danego miesiąca rozliczeniowego. 

 

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Deklaracja obiadowa do pobrania

Opłata za obiady

 Kwiecień  2024

Opłata za obiady w m-cu kwietniu 2024 r.  wynosi :

Dla KL. 1-8      20 X 4 zł = 80 zł

Dla kl. 0          20 x 4 zł = 80 zł

Pracownicy szkoły i nauczyciele 20 X 8 zł = 160 zł

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną na konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści ; imię i nazwisko dziecka, klasa)

Opłaty za obiady wpłacamy od 1.04.2024 – 5.04.2024 r.

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Obiady wpłacone po w/w terminie będą zwracane na konto rodzica.

Odpisy za obiady będą zwracane na koniec m-ca na konto.

Po dokonaniu  opłaty  karty obiadowe do odebrania na stołówce szkolnej.

Proszę zapoznać się z regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej.

JADŁOSPIS  – Kwiecień 2024  (29.04.2024 – 30.04.2024)

Poniedziałek 29.04.2024

Zupa pomidorowa z makaronem na kurczaku z warzywami i ziel pietruszką

( seler, mąka pszenna, mleko) 350ml

Jabłko 150g

Wtorek 30.04.2024

Ryż 100g z serem białym (mleko) 80g i prażonymi jabłkami z brzoskwinią 50g,

chipsy z marchwi 50g

kompot z czarnej porzeczki i jabłek 200ml

1.Szczegółowy wykaz alergenów, składników i potraw dostępny u intendentki. 

2.Jadłospis może ulec zmianie. 

3.Zawartość soli na osobę wynosi 3g. 

4. Zawartość cukru na osobę wynosi 5g. 

5.Do smażenia sałatek używamy olej rzepakowy. 

SMACZNEGO!!!

.