OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 1.06.2025 – 05.06.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.
i szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Czerwiec 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 14 X 5,00 zł = 70 zł

nauczyciele 14 X 10,00 zł = 140,00 zł

dla klas 1-8 14 x 5 zł = 70 zł

18.06.2025 -środa dzień wolny od zajęć dydaktycznych

19.06.2025 – czwartek – BOŻE CIAŁO

20.06.2025-piątek dzień wolny od zajęć dydaktycznych

24.06.2025- wtorek ostatni dzień gotowania obiadów

27.06.2025-piątek -zakończenie roku szkolnego

JADŁOSPIS  – Czerwiec 2025  (16.06.2025 – 17.06.2025)

Poniedziałek 16.06.2025

Makaron spaghetti 100g(mąka pszenna) z sosem mięsno-pomidorowym, duszony 200g (wieprzowina, cebula, seler, passata pomidorowa, mąka pszenna, sól przyprawy) mizeria 100g(ogórek świeży, jogurt naturalny koper, sól przyprawy), kompot z czarnej porzeczki 200ml( czarna porzeczka, cukier), banan 200g

Wtorek 17.06.2025

Krupnik z kaszy jaglanej z warzywami ziemniakami i zielona pietruszką 350ml (kurczak świeży, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, ziemniaki, natka pietruszki, kasza jaglana(proso), sól, przyprawy)chleb pszenny, chleb staropolski pszenno-żytni z ziarnami, chleb żytni na zakwasie 50g (mąka pszenna, mąka żytnia, ziarna słonecznika, dyni), jogurt MOCHI smoczy owoc Nata de Coco, kalamondynka z żelem kokosowym (mleko, śmietanka, mleko zagęszczone, cukier, smoczy owoc 3,4%, żel kokosowy Nata de Coco1,3 %, bakterie Acetobacter xylinum, sok z kalamondynki 0,4%, kultury bakterii jogurtowych, może zawierać gluten i jaja) 150g

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.