INFORMACJA ŻYWIENIOWA DOTYCZĄCA DEKLARACJI NA SPOŻYWANIE OBIADÓW I ODPISÓW ZA OBIADY
Podstawą do wydawania obiadów jest wypełniona deklaracja obiadowa. Rodzic/opiekun wypełnia oświadczenie, że jego dziecko będzie w roku szkolnym 2023/2024 spożywać obiady i na tej podstawie dziecko jest liczone do posiłków. W razie rezygnacji z obiadów należy powiadomić intendenta lub sekretariat szkoły.
W przypadku nieobecności ucznia lub nauczyciela można dokonać odpisu opłaty za obiady. Warunkiem niezbędnym do dokonania odpisu jest zgłoszenie do sekretariatu lub intendentce faktu nieobecności w dniu poprzedzającym obiad lub danego dnia rano do godz. 8.30 (przynajmniej 3 dni z powodu choroby lub innej nieobecności). Zwroty będą realizowane na konto rodzica lub opiekuna pod koniec danego miesiąca rozliczeniowego.
INTENDENT TEL 509-972-127
SEKRETARIAT TEL 48/331-24-13
Deklaracja obiadowa do pobrania
Opłata za obiady
Kwiecień 2024
Opłata za obiady w m-cu kwietniu 2024 r. wynosi :
Dla KL. 1-8 20 X 4 zł = 80 zł
Dla kl. 0 20 x 4 zł = 80 zł
Pracownicy szkoły i nauczyciele 20 X 8 zł = 160 zł
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną na konto PSP nr 17
84 1240 3259 1111 0010 3720 5015
(w treści ; imię i nazwisko dziecka, klasa)
Opłaty za obiady wpłacamy od 1.04.2024 – 5.04.2024 r.
Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.
Obiady wpłacone po w/w terminie będą zwracane na konto rodzica.
Odpisy za obiady będą zwracane na koniec m-ca na konto.
Po dokonaniu opłaty karty obiadowe do odebrania na stołówce szkolnej.
Proszę zapoznać się z regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej.
JADŁOSPIS – Kwiecień 2024 (29.04.2024 – 30.04.2024)
Poniedziałek 29.04.2024
Zupa pomidorowa z makaronem na kurczaku z warzywami i ziel pietruszką
( seler, mąka pszenna, mleko) 350ml
Jabłko 150g
Wtorek 30.04.2024
Ryż 100g z serem białym (mleko) 80g i prażonymi jabłkami z brzoskwinią 50g,
chipsy z marchwi 50g
kompot z czarnej porzeczki i jabłek 200ml
1.Szczegółowy wykaz alergenów, składników i potraw dostępny u intendentki.
2.Jadłospis może ulec zmianie.
3.Zawartość soli na osobę wynosi 3g.
4. Zawartość cukru na osobę wynosi 5g.
5.Do smażenia sałatek używamy olej rzepakowy.
SMACZNEGO!!!