OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 01.03.2025 – 05.03.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.

Proszę zapoznać się z regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Marzec 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 21 X 5,00 zł = 105 zł

nauczyciele 21 X 10,00 zł = 210,00 zł

dla klas 1-8 21 x 5 zł = 105 zł

JADŁOSPIS  – Marzec 2025  (24.03.2025 – 28.03.2025)

Poniedziałek 24.03.2025

Makaron spaghetti z sosem mięsno-pomidorowym duszony 300g (mąka pszenna, mięso wieprzowe, passata pomidorowa, cebula, olej, sól, przyprawy), mizeria 100g (ogórek świeży, jogurt naturalny, sól przyprawy) sok naturalny100% jabłko-gruszka 200ml, jabłko 150g

Wtorek 25.03.2025

Zupa radomska z kurczaka z ziemniakami warzywami i ziel pietr 350ml (filet z kurczaka, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, ziemniaki, mąka pszenna, sól, przyprawy, masło) chleb pszenny, bułka pszenna, chleb żytni, chleb staropolski 50g, (mąka pszenna, mąka żytnia), jogurt MOCHI smoczy owoc Nata de Coco, kalamondynka z żelem kokosowym (mleko, śmietanka, mleko zagęszczone, cukier, smoczy owoc 3,4%, żel kokosowy Nata de Coco1,3 %, bakterie Acetobacter xylinum, sok z kalamondynki 0,4%, kultury bakterii jogurtowych, może zawierać gluten i jaja) 150g

Środa 26.03.2025

Naleśnik z serem białym 250g i musem truskawkowo-jogurtowym 50g(mąka pszenna, jaja, olej rzepakowy sól, mleko, cukier waniliowy, truskawki, twaróg półtłusty, jogurt naturalny ), surówka z marchwi i ananasa z oliwą z oliwek 50g, kompot z czarnej porzeczki z jabłkiem 200ml (czarna porzeczka, jabłko, cukier)

Czwartek 27.03.2025

Barszcz czerwony z buraków 300ml z ziemniakami 150g i zielona pietruszką 350ml (udziec indyk, kurczak świeży, mąka pszenna, marchew, pietruszka, seler, śmietana 18% ,mleko, por, cebula, ziemniaki, natka pietruszki, majeranek, cytryna, kwasek cytrynowy, buraki suszone, cukier, sól, przyprawy), wafel ryżowy z polewą malinową SANTE 24g (ryż, maliny, cukier)

Piątek 28.03.2025

Paluszki rybne z morszczuka smażone 100g (ryba morszczuk, mąka pszenna, jaja, olej rzepakowy, sól) kasza jęczmienna100g (jęczmień), surówka z kapustą kiszoną i marchwią i natką pietruszki 100g (kapusta kiszona, marchew, jabłko, cebulka, natka pietruszki, oliwa z oliwek), sok naturalny 100% jabłko-gruszka 200ml

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.