OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 1.04.2025 – 05.04.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.
i szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Kwiecień 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 18 X 5,00 zł = 90 zł

nauczyciele 14 X 10,00 zł = 140,00 zł

dla klas 1-8 14 x 5 zł = 70 zł

JADŁOSPIS  – Kwiecień 2025  (14.04.2025 – 16.04.2025)

Poniedziałek 14.04.2025

Kopytka ziemniaczane z cebulką podsmażaną 200g (ziemniaki, mąka pszenna, jaja, sól, olej rzepakowy, cebula) , jogurt fantasia z płatkami zbożowymi 150g(mleko, mleko odtluszczone w proszku, śmietanka, kawałki czekolady mlecznej, cukier, tłuszcz kakaowy ,naturalny aromat waniliowy, płatki zbożowe) surówka z marchwi i jabłka z oliwa z oliwek 50g,kompot z wiśni (wiśnie, cukier) 200ml

Wtorek 15.04.2025

Zupa zalewajka na łopatce wieprzowej z kiełbasą śląską i boczkiem wędzonym z ziemniakami i jajkiem z zieloną pietruszką (łopatka wieprzowa, kiełbasa śląska, boczek wędzony, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por ,cebula, czosnek, barszcz biały, chrzan, mąka pszenna, śmietana 18%, jaja, mleko, sól, pieprz ziołowy ,ziele angielskie ,liść laurowy ,majeranek) chleb pszenny ,bułka gryzka ,chleb z ziarnami ,chleb słowiański (mąka pszenna, mąka żytnia, otręby pszenne, siemię lniane ,ziarna słonecznika) 50g, jabłko 150g

Środa 16.04.2025

Makaron spaghetti z sosem mięsno-pomidorowym duszony 300g(mąka pszenna, mięso wieprzowe, passata pomidorowa, cebula, olej rzepakowy, sól, przyprawy),mizeria 100g(ogórek świeży, jogurt naturalny ,sól przyprawy)sok naturalny100% jabłko-gruszka 200ml,mandarynka 100g

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.