OBIADY

INTENDENT    TEL    509-972-127 

SEKRETARIAT TEL   48/331-24-13 

Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady

Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:

https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in


Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):

Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM

Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz

Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.

Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.

Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.

Konto PSP nr 17

84 1240 3259 1111 0010 3720 5015

(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)

Proszę o terminowe wpłaty.

Terminy wpłat za obiady od 1.04.2025 – 05.04.2025 (do godz.16.00).

Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.

Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .

Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.
i szkolnej.

Opłata za obiady za miesiąc Kwiecień 2025 r. wynosi ;

dla Kl. 0A 18 X 5,00 zł = 90 zł

nauczyciele 14 X 10,00 zł = 140,00 zł

dla klas 1-8 14 x 5 zł = 70 zł

JADŁOSPIS  – Kwiecień 2025  (28.04.2025 – 30.04.2025)

Poniedziałek 28.04.2025

Gulasz z mięsa wieprzowego mielonego z warzywami duszony 200g, (wieprzowina, cebula, papryka czerwona, papryka żółta, cukinia, jarmuż, kukurydza, groszek zielony, marchew, mąka pszenna, sól, przyprawy, olej rzepakowy), kasza jęczmienna perłowa 100g, (jęczmień, sól), kompot wieloowocowy (czerwona porzeczka, czarna porzeczka, wiśnia, jabłko, cukier) 200ml jabłko 150g

Wtorek 29.04.2025

Zupa zacierkowa z ziemniakami z warzywami z natką pietruszki 350g (indyk udziec, kurczak, mąka pszenna, jaja, czosnek, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, cebula, olej, sól, przyprawy, natka), chleb pszenny, chleb wiejski pszenno-żytni, chleb żytni (mąka pszenna, mąka żytnia, otręby pszenne, siemię lniane, ziarna słonecznika) 50g bułka drożdżówka z budyniem z marmoladą 60g (mąka pszenna, mąka ziemniaczana, jaja, mleko, drożdże, sól, marmolada)

Środa 30.04.2025 (dla dzieci korzystających ze świetlicy szkolnej )

Makaron kokardki 100g ( mąka pszenna, jaja, sól) gotowany z serem białym 100g (twaróg półtłusty, mąka pszenna, jaja, cukier, olej rzepakowy, sól) z musem truskawkowo- jogurtowym 50g (truskawka, cukier, cukier waniliowy, jogurt naturalny), chipsy z marchwi 50g sok naturalny100% jabłko-gruszka 200ml,

1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki

2.Jadłospis może ulec zmianie

3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,

4. Zawartość cukru wynosi 5g ,

5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.

6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.

SMACZNEGO!!!

.