OBIADY
INTENDENT TEL 509-972-127
SEKRETARIAT TEL 48/331-24-13
Uwaga!!! Zmiana w zakresie wpłat za obiady
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposilek.pl”. Rejestracja jest już uruchomiona.
Rejestracja jest możliwa na naszej stronie internetowej:
https://aplikacja.zamowposilek.pl/users/sign_in
Poniżej znajdują się linki do filmów instruktażowych (należy kliknąć w poniższe linki aby otworzyć lub skopiować do przeglądarki internetowej):
Jak się zarejestrować: https://youtu.be/mVUF8pUVsQM
Jak zapłacić i zamawiać posiłki: https://bit.ly/2J7 o0xz
Prosimy o pełne i terminowe wpłaty za obiady na dany miesiąc.
Po tym terminie nastąpi blokada zamówień na ten miesiąc.
Informacja dotycząca odpisów za obiady:
Rodzice będą mieli możliwość anulowania zamówionych posiłków do godz. 8:00 w dniu wydania posiłku przez aplikację.
Wpłaty za obiady wnosimy tylko drogą elektroniczną przez nowy system zamawiania posiłków „zamowposiłek.pl ”. Rejestracja jest uruchomiona.
Konto PSP nr 17
84 1240 3259 1111 0010 3720 5015
(w treści : imię nazwisko dziecka, klasa)
Proszę o terminowe wpłaty.
Terminy wpłat za obiady od 01.02.2025 – 05.02.2025 (do godz.16.00).
Po tym terminie wpłaty przechodzą na następny miesiąc.
Proszę o wpłaty kwoty na dany miesiąc kwota inna będzie wyrzucana z systemu .
Nie ma możliwości wpłaty innej kwoty niż na dany miesiąc.
Proszę zapoznać się z regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej.
Opłata za obiady za miesiąc Luty 2025 r. wynosi ;
dla Kl. 0A 10 X 5,00 zł = 50 zł
nauczyciele 10 X 10,00 zł = 100,00 zł
dla klas 1-8 10 x 5 zł = 50 zł
JADŁOSPIS – Styczeń 2025 (27.01.2025 – 31.01.2025)
Poniedziałek 27.01.2025
Kluski leniwe z bułką tartą i masłem 200g gotowane (mąka pszenna, ser biały, jaja, sól, masło, bułka tarta, cukier)marchew z pomarańczą 50g z oliwą z oliwek , sok naturalny100% jabłko-gruszka 200ml,
jabłko 200g
Wtorek 28.01.2025
Zupa gyros z ziemniakami z warzywami z natką pietruszki 350g (filet kurczak, papryka, fasola biała mąka pszenna, groszek zielony, ogórek kiszony, ziemniaki ,czosnek, marchew, pietruszka, seler, por ,cebula, passata pomidorowa, śmietana 30% ,olej ,sól, przyprawy ),chleb pszenny ,bułka gryzka ,chleb z ziarnami ,chleb słowiański (mąka pszenna, mąka żytnia, otręby pszenne, siemię lniane ,ziarna słonecznika) ,jogurt bio 150g smaki truskawka, brzoskwinia, owoce leśne(mleko, śmietana, śmietanka, żywe kultury bakteryjne, owoce 7%)
Środa 29.01.2025
Pulpet wieprzowy 100g gotowany w sosie śmietanowo- koperkowym 50 ml,(łopatka wieprzowa, bułka pszenna, mąka pszenna ,cebula ,jaja ,sól, przyprawy, olej rzepakowy, koperek świeży,śmietana18%),kasza gryczana 100g(gryka),ogórek kiszony 100g,kompot z truskawek 200ml (truskawka ,cukier) mandarynka 100g
Czwartek 30.01.2025
Zupa pomidorowa z ryżem z warzywami z natką pietruszki 350g(indyk udziec ,kurczak, mąka pszenna, ryż ,śmietana 18% ,czosnek, passata pomidorowa, marchew, pietruszka, seler, por ,cebula, olej ,sól, przyprawy ,bułka drożdżówka z kruszonką 50g (mąka pszenna, drożdże, jaja, mleko, masło)
Piątek 31.01.2025
Paluszki rybne z morszczuka smażone 100g(ryba morszczuk, mąka pszenna, jaja, olej rzepakowy, sól) ziemniaki 200g, surówka z kapustą kiszoną i marchwią i natką pietruszki 100g (kapusta kiszona, marchew, jabłko, cebulka, natka pietruszki, oliwa z oliwek), kompot z czarnej porzeczki z jabłkiem 200ml
1.Szczegółowy wykaz alergenów składników i dań dostępny u intendentki
2.Jadłospis może ulec zmianie
3.Zawartość soli wynosi 1,3g ,
4. Zawartość cukru wynosi 5g ,
5.Do smażenia używamy olej rzepakowy.
6.Do sałatek używamy oleju słonecznikowego.
SMACZNEGO!!!